Eilen ajattelin että huovutettu kassi on lojunut tuolla vaatehuoneen perällä jo tarpeeksi kauan. Sen ulkonäkö on ollut sen verran "hauska" että piti hetki hauduttaa sitä ennenkuin sain inspiraation tehdä siitä aivan oikean kassin!

Kaunis ilma kun oli polkaisin fillarilla lankakauppaan sankoja ostamaan ja nämä olivat ainoat jotka edes jotenkin ajattelin saavani kassiin kiinni. Yhdestä kirpparilöytökankaasta tein vuoren ja tässä vihdoinkin lopputulos.


                  478982.jpg
                  Novitan huopasesta kassi, vuoresta tulee mieleen 70-luku.

Vuoren leikkasin summamutikassa ja jouduinkin jonkin verran pienentämään sitä että sain sen istumaan hyvin kassin sisään. Molempiin sivuihin laitoin taskut: vetoketjullisen ja kännykkää varten.

Jotain pientä paranneltavaa kyllä vielä löytyy. Ainakin vuoren ja päällisen voisi tikata läpi yhteen tuosta kahvojen alapuolelta ja silittää, voisi tulla siistimpi. Ja pohjalle voisi tehdä kankaalla päällystetyn kovikkeen vaikka pahvista? Mutta kyllä tuo näinkin kelpaa.


Ai niin, samalla sanganostoreissulla poikkesin Anttilaan ja vihdoinkin löysin oikeanväristä Woolia keskeneräiseen puseroon. Tämän piti valmistua vielä tässä kuussa kun väri täsmäsi noihin spectrumin väreihin vaan eipä taida keretä. Noo, ehkä se ennen kesää valmistuu.