Nyt se on valmis!! Eilenillalla virkkasin sivukaitaleen kiinni ja aamulla kiinnitin toisen sangan ja höyryttelin vähän sileämmäksi.

               784699.jpg
          Tuo väri on musta-valkoinen vaikka kuva hiukan sinertää

Yhden palan koko on n. 12 x 12 cm ja kaikki osat on yhdistetty virkkaamalla oikealtapuolelta. Pohjaa ja sivuja kiertää kaitale jonka leveys on n. 7 cm. Kassin yläreunaan virkkasin pylväillä ja ketjusilmukoilla kerroksia johon kiinnitin sangat. Ensimmäisellä verkkokerroksella kavensin kappaletta niin paljon että se oli sopivan kokoinen sankoihin eikä jäänyt ryppyyn. Kukkien keskelle ompelin isompia ja pienempiä puuhelmiä.

Lankana oli Kotiväki ja virkkuukoukku 2 1/2, malli omasta päästä.

Vuoria en tälläkertaa laittanut enkä minkäänlaisia taskuja vaan kaikki saa olla sulassa sekasotkussa kassissa. Pohjakovikettakaan ei vielä ole, voi olla että sen laitan. Ideana on että tähän mahtuisi tosi paljon tavaraa koska tuo virkkaus venyy aikalailla.


               784704.jpg

Vielä mittoja: 36 x 41 cm, ilman sivu/pohjakaitaletta, kahvojen kanssa korkeus 57 cm. Nuo sangat on sopivan suuret kantaa kassia vaikka olalla.

Lehdissä olen nähnyt useimpiakin virkatun kassin ohjeita joita kiinnostaisi aloittaa, jonkun niistä saan ehkä kassitempauksen aikana valmiiksi?

Tänäänkin on ollut niin kolea ilma että tälläiselle verkkokassille ei paljoakaan käyttöä olisi ollut mutta toivotaan että elokuussa vielä päästään nuuhkimaan kesäisiä säitä. Nyt kun aika monet ovat siitä jo nauttineet ja toisille se on muisto vain niin minä vasta aloittelen. Ai minkäkö? No LOMAN tietenkin!!!! Pari päivää enää töitä ja sitten neljä viikkoa laiskottelua!!

Jos jotain saan aikaan päivittelen, muuten :)

 738034.jpg                                          

ps. Kiitos kaikille kommentteja jättäneille! Noista hyvistä kirvaohjeista huolimatta kasveille kävi huonosti :(
No jäi mulle vielä yksi taimista henkiin jossa kirvoja ei ollu ja kaupasta sentään saa uusia.