Pääsi hiukan venähtämään tauko blogikirjoitteluun! Se ei kuitenkaan tarkoita sitä etten mitään käsitöitä olisi tehnyt. Jotain on värkätty ja toisaalta purettukin joten ei langat neulomalla lopu. Tästä virkkauksesta piti tulla ihana tyynynpäällinen joka olisi ommeltu kiinni ruusuiseen taustakankaaseen, muttei sitten tullutkaan. Aikani kun olin virkannut, huomasin että tyynyn koko olisi pitänyt olla ainakin puoltoista kertaa jättityyny joten luovuin suosiolla suunnitelmasta. Tästä tuli siis liina.

          1640352.jpg
Edelliseen kanaliinaan laitoin nirkkoreunukset ja niin tähänkin, ne on jotenkin hauskat (ja helpot)

          1640349.jpg
Nää kuvat on otettu hieman hämärissä eivätkä ole kovin tarkkoja. Tuos Lidilin langassa oli kuitenkin mukana ohut hopean värinen lanka joka kimaltelee kivasti.

Jossain aiemmin kirjoitin villatakista joka oli jo aika pitkällä. Tarkemmin kun sitä mittailin huomasin että kokoa olisi saanut olla hieman enemmän ja purin kaikki. Tuollainen kirjoneule saa olla mieluummin hieman väljä kun kippana. Langoista tuli vähän kärsineen näköisiä mutta uudelleen on kuitenkin niistä jo aloitettu.

Muitakin neulomuksia on melkein valmiina joten seuraavan postauksen väli ei ole ainakaan yhtä pitkä.

Nyt peukut ja varpaat ylös että tulis hiukan lämpimämpää kun aika monella on jo lomakin, niin myös mulla. Parempia lomasäitä odotellessa..  HEIPS