Sain laukuntekeleeni vihdoinkin melkein valmiiksi! Sangat vielä puuttuvat ja olin vähän kahden vaiheilla ostanko niitä ollenkaan koska laukku näyttää hiukan epämääräiseltä. Prässääminen voisi auttaa...
Huovutuksen jälkeen kassi oli mahdottoman paksua juuttia, ei ollenkaan sen näköinen mitä näissä blogeissa olen ihaillut.

Itse raidoitus on kyllä kivan näköinen, tuollainen maanläheinen jollaista ajattelinkin. Lankana oli valkoista ja ruskeaa Huopaista ja jotain mustaa jota löysin laatikostani. Musta lanka ei sitten käyttäytynytkään ihan samalla lailla kuin nuo muut langat vaan jäi jotenkin löysemmän oloiseksi.


419787.jpg
Ennen huovutusta, muovitettuna

419788.jpg
Aika paljon pienentyi koneessa!

No kyllä ne sangatkin vielä tähän ostan. Oliskohan noissa lankaliikkeissä? täytyy mennä katsomaan. Marketeista niitä ei löydy ja kirppareiltakaan ei ole sattunut vastaan tulemaan vaikka olen muutamasta paikasta katsellut. No, keskustassa on joku askarteluliikekkin ja saahan aina netistä tilaamalla jos ei muualta.

Huomasin muuten uudesta modasta että heilläkin on nyt nettisivut täällä en ole niitä itsekään vielä tutkinut eikä siis hajuakaan mitä pitävät sisällään.