Pari pipoa on valmistunut toinen jo pitkälti viime vuoden puolella ja toinen jo viikkoja sitten. En ole vielä tullut "sinuiksi" tämä uuden vuodatuksen kanssa joten postausten teko vain venyy.. Pitäs harjotella vähän useammin.

Tässä tuoreempi hattu joka on virkattu isoveli langasta, yksi kerä riitti tähän just. Ohje on syksy 2008 Novitassa. Koristeeksi laitoin virkatun ympyrän jossa lankakukkanen. Nämä virkatut hatut ovat mukavan tiiviitä, pysyy pää lämpimänä tuulisemmallakin ilmalla.

 

Tämä pipo on tyttärelleni vaikka mallina onkin mieheni:) Muistaakseni ohje löytyi Suuri käsityökerhon lehdestä? Ohje on niin simppeli että voin sen tähän kirjoittaa kun olin itselle töihin tehnyt lunttilapun mukaan!

Lankana Novitan Teddyä 1 kerä.

Luo 23s ja neulo patenttineuletta 42cm. Päätä ja ompele saumat yhteen.

Patenttineule: 1krs: (työn nurja puoli) neulo 1o, *1o, ota lk puikolle ja nosta 1s nurin neulomatta*, toista * - *, ja neulo puikon lopussa 2o.

2krs: (työn op) neulo 1o *ota lk puikolle ja nosta 1s nurin neulomatta, neulo langankierto ja silmukka oikein yhteen*, toista * - *, ota lk puikolla ja nosta 1sn neulomatta, neulo 1o.

3krs: (työn np) neulo 1o *neulo lk ja silmukka oikein yhteen, ota lk puikolle ja nosta 1s nurin neulomatta*, toista * - *, neulo langankierto ja silmukka oikein yhteen ja 1o. Toista krs:a 2-3.

Tuossa on pari pikkuompelustakin valmiina, niistä piakkoin :)