Ei taida tällä tyylillä tulla mitään valmista kun aina pitää aloittaa uusia tekeleitä! Voisi ottaa tavoitteeksi tehdä aikaa sitten aloitetun pitsiverhon valmiiksi ens kesän aikana. Vaikeus voi olla siinä etten varmaan enää edes muista kuinka sitä tehdään. Ohjelehti on kylläkin jossain tallella, toivoa voi että olisi samassa paikassa kuin verhokin?

Tuolla sivupalkissa on noita keskeneräisiä tekeleitä ja tässä taas yksi jota siellä ei edes mainita..


          1475132.jpg
Käsityölehtiä selatessa silmiin sattuu aina kiinnostavia malleja jotka laittaa seuraavaksi tehtävien listalle. Tota ylläolevaa olen ihastellut jo aika kauan, pakkohan se oli aloittaa. Empäs kerrokkaan mikä se on.

          1475133.jpg
Tää kirjoneulevillatakki piti valmistua kevääksi! Valmiina on etu- ja takakappaleet kainaloihin asti ja toinen hiha kainaloon. Aika äkkiä olen nuo kuitenkin saanut kudottua kun vaan pitäytyisi samassa työssä.. Huomenissa aloitan toisen hihan ja sen jälkeen olisi kaarroke jäljellä. Varsinkin tän villatakin yläosa on aika työlään näköinen, toivottavasti osaan sen tehdä.

Lankavarastokin on kasvanut sen jälkeen kun innostuin tilaamaan Novita lehden. Täytyi tietenkin sen kunniaksi tilata sieltä kaupasta lankaa kun kerran sai! No niillekkin on jo mallit katsottuna..

Pohjanvaihtoviikko menossa :) Tämä ihanuus on seinäruususen