Tälläisen hauskan haasteen sain Pamilta ja Rebekalta.

"Tehtävänanto: kerro mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Mulla on tapana aina kun tulen kotiin laittaa kotivaatteet päälle joita en käytä muualla. Kotivaatteet vaihtuvat silloin tällöin mutta nyt on kotikostuumit tälläiset:

Lasten kanssa ostosreissulla ollessa HM:stä ostettu alennusmyynnissä ollut ruskea-kelta-vihreä salsa tai rimpsupuolihame jossa on kaiken lisäksi paljetteja! Tämän kanssahan sopii mainiosti Fireplayn vihreä-valkokuvioinen hihaton toppi :) Jaloissa ei ole mitään, tykkään olla paljain jaloin kotona. Paitsi jos joskus hirmusti paleltaa vetäisen villasukat.

Lisäksi tietysti alusvaatteet. Korvissa kultaiset pallokorvakorut ja käsissä vihkisormukset ja isänäidiltä saatu paksu kultainen sormus joka on ollut mummon vihkisormus ja ostettu joskus Viipurista.

                         894592.jpg

Tuohon yläpuolelle piti tuleman kuva, mutta vaikka nyt nuo kuvat näkyvät kuvagalleriassa ei niitä näköjään pysty blogiin lisäämään. HöH.

13.9.
Juhuu!  Kun kuvanlisäys näkyy taas toimivan laitoin tuon kuvan kun olin sen kerran tallentanutkin :)

Haaste menee Tuulintupaan
Galaxy`s knithikeriin
Vaapukalle