Lauantaiaamuna lähdettiin miehen kanssa käymään Lanttila kirpputorilla Sopenkorpeen. Ei ole tullut useasti käytyä sen jälkeen kun paikka siirtyi toiselle puolelle kaupunkia. Nyt kyllä kannatti mennä, sillä yhdessä myyntipöydässä oli kasa vanhoja käsityökirjoja. Muistaakseni näitä kaupattiin jotenkin sarjana joita tuli aina kerran kuukaudessa tai jotain sinne päin?  joskus kultaisella 70-luvulla. Aika kultaa näköjään muistot, kirjaa tutkiessani huomasin että se on painettu 1981.

Kasasta löysin muutaman kirjan joissa oli ihan käyttökelpoisia ohjeita minun makuuni. Kirjat ovat: Pirteitä tilkkutöitä,Virkattuja liinoja ja Vaatteita virkaten ja tuo kirjasarjan nimi Uusi Ompelu- ja Käsityökerho. Olin ostoksiini varsin tyytyväinen ja rahaakin paloi vain 50 senttiä kappale!


Taitaa olla monelle aika tutun näköisiä kirjoja


Novitan Huopanen langat ovat muhineet jo aika kauan tuolla laatikossa ja kohta on jo kevät. Nyt taisi olla viimeinen hetki aloittaa tuo kassin tekele. Aika nopeastihan se tuntuu valmistuvan noilla kasin puikoilla, lopputuloksesta ei ole kyllä mitään varmaa koska tämä on ihan ensimmäinen huovutustyöni. No pian nähdään minkälainen on lopputulos.