Onko kellään kokemusta ryijyn linjojen korjailusta? Tuo ryijy jota tuossa kuvassa vilautan on Jukka Vesterisen ryijy nimeltä Ilta. Tein sen toisen tyttären syntymän jälkeen äitiyslomalla vuonna 1991.
 Seinälle ripustettuna näyttää kuin toinen reuna olisi hiukan pidempi ja mittauksen jälkeen näin onkin. Ero on vain muutaman sentin mutta sekin häiritsee... Kävin Helmi Vuorelmaltakin ohjeita kysymässä ja siellä neuvottiin purkamaan takakäänteet ja kiristämään taustalankoja pidemmältä puolelta. Tuota olen nyt kokeillut ja hiukan se auttaakin mutten tiedä vielä korjautuuko tuo ryijy kokonaan.

Yllätys muuten oli että myyjä kertoi kaupassakin olleen ongelmia saada aivan pieni noin 40 x 50 cm kokoinen ryijy suoraan seinälle!

Jos jollain on vinkkejä niin laittakaa, ajatus on saada piakkoin tuo ryijy taas seinälle. Muuton jälkeen se on lojunut vaan tuolla hyllyllä ja ajattelin siitä tehdä jo lattiamaton mutta en ole sentään raaskinut.

Kesämyssytempauskin on Helmiksen toimesta menossa vaan taidan nyt jättää väliin kun tuntuu ettei käsitöitä ole tullut paljoa nyt tehtyä ja entisetkin ovat kesken. Tuo työnteko kun haittaa näitä hyviä harrastuksia :)

Ajattelin tehdä Tellut ja laittaa tuon päivi nimimerkin perään jotakin kun neulebloggaajista löytyy toinenkin päivi ja hän on sivunsa aloittanut ennen minua. Kunhan keksin mitä siihen lisään..

526093.jpg
Kiikkerä ryijy

Ja kiitos muuten kaikille jotka ovat kommentoineet jotakin viimeaikoina, mukava niitä on lukea! Yllätys itselleni oli että virolainen Meeli oli eksynyt sivuilleni ja jättänyt jälkensä kommentilla.

Puolipilvistä päivänjatkoa täältä Lahesta.