Sain Wirkkuu ja Tikkuu blogin kaimalta   You make my day -teet päivästäni ihanan tunnustuksen.
Kiitos vielä siitä Päiville! Mukavaltahan sen tuntuu että joku tykkää näitä minun sepustuksiani lukea :) Minulle jolta päivityksiä tulee harvakseltaan eikä tuo valmistuneiden töiden saldokaan taida mikään huima olla tämä oli kiva yllätys. Viime vuoden valmistuneista töistä en ole mitään laskutoimitusta  tehnyt, taidankin tehdä sen pikipäin.


Kommentoimalla toisten blogeja me osoitamme lukevamme ja olevamme kiinnostuneita, blogien kommenttien kautta löytyy kiinnostavia blogeja. Mutta silloin kun haluamme vielä henkilökohtaisemmin kertoa, että juuri sinun blogiasi odotan ja saan siitä aina ajateltavaa tai ihailen kauniita töitäsi- silloin tällaiset huomionosoitukset ovat paikallaan.

Tämän tunnustuksen voisi jakaa 10 eteenpäin mutta en osaa sitä kenellekkään henkilökohtaisesti antaa koska suosikkiblogeja on paljon!! 

Kaikki TE jotka tätä nyt luette ottakaa mukaanne teille juuri haluan nyt tätä hyvää mieltä jakaa edelleen jaettavaksi. Olkaa Hyvä!

Ai niin, käytiin äsken Lidilissä ja mukaan tarttui valkoista virkkauslankaa iso kerä 400g. Materiaali on 94% puuvillaa, 3% metalloitua polyesteriä ja 3% metalloitua polyamidia. Riittää virkattavaa joksikin aikaa mittaa näkyi olevan 2200 metriä. Kerässä lukee vielä tehostelanka, sisältää ylellistä lurexia. Jippii 70-luku ei olekaan mennyttä!

Toimeliasta tammikuuta t: päivi-helena